تامین کننده بلوک سبک سیمانی و انواع دیگر بلوک سبک | شرکت آسیا صنعت گنجینه تولید کننده انواع بلوک سبک ساختمانی
در ادامه مطلب با ما همراه باشید .
بلوک سبک سیمانی و معرفی انواع آن
هم چنین مطلب لیست قیمت بلوک هبلکس را مطالعه نمائید .
داشتن شناخت کافی از مصالحی که در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند ؛ حائز اهمیت بوده و آشنایی هر چه بیشتر با انواع و کاربردهای آن ها ، موجب بهتر پیش رفتن مراحل ساخت یک ساختمان خواهد شد و مانع مشکلات و خطرات احتمالی می شود .
بلوک های قابل استفاده ،جهت دیوارچینی ؛ انواع متفاوت و متنوعی دارند که به طور کلی به دو دسته سیمانی و سفالی تقسیم می شوند . بلوک سیمانی با کاربردها و انواع مختلفی تولید می شود که در سایزهای مختلفی در دسترس می باشد . این نوع بلوک های سبک برای ساخت ساختمان ها، دیوارها و سقف ها کاربرد دارند .
ما در این قسمت از سایت بلوک سبک بلاک هبلکس ، توضیحی کامل در مورد انواع بلوک ها و انواع بلوک سبک برای دیوار چینی به شما توضیح خواهیم داد .
انواع بلوک سیمانی :
بلوک سیمانی ، مانند مصالح دیگر دارای انواع مختلفی می باشد که عامل ایجاد تفاوت در آن ها، جرم شان می باشد ؛ که براساس جرمی که دارند به چند نوع زیر تقسیم بندی می شوند :
بلوک سبک سیمانی
بلوک نیمه سبک سیمانی
بلوک سنگین سیمانی
با توجه به نیازبه استفاده از مصالح ساختمانی مختلف در پروژه های متنوع، بلوک سیمانی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود و در انواع مختلف تولید و عرضه می شود . که شما می توانید متناسب با نیاز خود از بلوک سبک ، بلوک سنگین و بلوک نیمه سبک استفاده نمایید .
بلوک سبک سیمانی :
درگستره ی پیشرفت علم و تکنولوژی ، از روش های متعددی جهت سبک ساختن وزن ساختمان استفاده شده است . نوع دیگری از بلوک سیمانی که در مکان های مختلف و انجام پروژه های گوناگون قابلیت استفاده دارد ، بلوک سبک سیمانی است .
به منظور دیوار چینی ساختمان های مختلف از انواع مصالح استفاده می شود که یکی از کاربردی ترین مصالح ساختمانی که می توان از آن در شرایط مختلف جهت دیوار چینی استفاده کرد ، بلوک سبک سیمانی می باشد .
جالب تر این است که بلوک سبک سیمانی ، در حال حاضر به عنوان بهترین وکاربردی ترین بلوک در ساخت و ساز ، شناخته شده است .
روند تولید بلوک سبک سیمانی ، به گونه ای است که شما قادر به فراهم کردن آن در ابعاد و اندازه های مورد نیاز و با وزن های مختلف خواهید بود . این شرایط موجب می شود که پیمانکاران و مهندسین با توجه به نقشه های خود بتوانند انواع سازه ها را با استفاده از بلوک سبک سیمانی اجرایی کنند .
کیفیت بسیار بالایی که بلوک سبک ، نسبت به مصالح سنتی دارد، شناخته شدن بلوک سبک را به عنوان پرکاربردترین بلوک در صنعت ساخت و ساز ؛ به دنبال دارد . از ویژگی های منحصر به فرد این نوع بلوک می توان به قابلیت استفاده در شرایط مختلف آب و هوایی مختلف اشاره کرد . با توجه به نوع ساخت بلوک سبک ، می توان گفت که در هنگام مواجهه با حوادثی هم چون زلزله ، خسارات و تلفات را به کمترین میزان ممکن خواهد رساند .
مصالح مورد نیاز برای ساخت بلوک سبک :
در ساخت بلوک سبک ، از مصالح با کیفیت استفاده می شود . بلوک های سبک را می توان از ترکیب سیمان ، آب ، پوکه های معدنی ، پوکه های صنعتی و افزودنی های دیگری هم چون پودر آلومینیوم ؛ تولید نمود . با توجه به اینکه استحکام بسیار بالایی در این نوع بلوک وجود دارد و از وزن ایده آل برخوردار است ، می توان در شرایط مختلف از آن بهره برد .
کاربردهای بلوک سیمانی :
بلوک سیمانی در شرایط مختلف قابل استفاده خواهد بود که می توان ، به دیوارچینی ساختمان ، جداسازی تیغه های داخلی ساختمان و هم چنین دیوار های محیطی که برخی از کاربردهای بلوک سیمانی است ، اشاره کرد .
در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی ، استفاده از بلوک سیمانی می تواند مزایای گسترده ای برای شما به دنبال داشته باشد . نوع مصالحی که برای ساخت این بلوک ؛ به کار می رود ؛ به گونه ای است که عایق بسیار مناسبی در برابر صوت محسوب می شود . علاوه بر این ، در برابر حرارت نیز می توان از بلوک های سیمانی به عنوان عایق مناسب نام برد .
مزایای استفاده از بلوک سیمانی سبک :
بلوک سیمانی سبک ، باعث کاهش وزن ساختمان می شود که می توان به مواردی هم چون : مقاومت آن در برابر حوادث طبیعی مانند زلزله ، تسریع در ساخت ، کاهش هزینه ساخت ، افزایش عمر مفید ساختمان ، حفظ منابع مصرفی ، کم شدن خطر احتمال واژگونی ساختمان و موارد متعدد دیگر ، اشاره کرد . یکی از روش های سبک سازی ساختمان ، استفاده از بلوک سیمانی سبک وزن، در دیوارچینی ساختمان می باشد . بلوک سیمانی سبک ، وزن کمتری نسبت به مصالح قدیمی مانند آجر ، خشت و … دارد و هم چنین در دیوار چینی دیوار های غیر باربر ساختمان مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
بلوک هبلکس بلوکی سبک و پرکاربرد
بلوک هبلکس ، در دسته ی بلوک های سبک سیمانی قرار دارد که کاربرد گسترده ای را به خود اختصاص داده است .
وزن بسیار سبک هبلکس ، عامل اصلی محبوبیت این بلوک در صنعت ساخت و ساز می باشد و علت اصلی تمایز بین آن و دیگر مصالح سنتی است .

عرضه کننده انواع بلوک سبک سیمانی
مقایسه بلوک سبک هبلکس و مصالح سنتی :
مزیت های بلوک هبلکس :
🔴 سبک وزن بودن
🔴 مقاومت بسیار بالا
🔴 عایق صدا
🔴 عایق رطوبت
🔴 ضد زلزله
🔴 مقرون به صرفه و اقتصادی
🔴 کاهش هزینه های عایق کاری مجدد
✅ بلوک سبک هبکس ، نصب راحت تری نسبت به دیگر بلوک های سیمانی دارد و با توجه به خاصیت شیار پذیری که دارد کار سیم کشی برقی ساختمان با سهولت بیشتری انجام میشود .
✅ بلوک های سبک (هبلکس) تولید شده ، عایق حراراتی قوی تری هستند .
✅ عایق صوت ، یکی دیگر از مزایای منحصر به فرد بلوک سبک هبلکس است ؛ که مانع هزینه هایی مانند عایق کاری مجدد خواهد شد و در نهایت در هزینه های شما صرفه جویی خواهدشد .
✅ بلوک سبک هبلکس،سرعت اجرای کار را تا چند برابر افزایش خواهد داد و مانع هزینه های بالا جهت طولانی شدن پروژه خواهد شد.
معایب مصالح سنتی :
⭕️ کند بودن سرعت اجرا
⭕️ افزایش نیروی کار و بالارفتن هزینه های کارگر
⭕️ هزینه ی عایق کاری مجدد
⭕️ بالارفتن میزان ملات مصرفی
⭕️ طولانی شدن ساخت و ساز
⭕️ نداشتن ایمنی و مقاومت کافی در برابر حوادث
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️
جهت کسب اخبار جدید هبلکس بامادرارتباط باشید :
سایت :http://blockhebelex
.com
تلگرام :http://t.me/aaccompany
واتساپ : https://chat.whatsapp.com/Cu8FIBy0XVF8yR38Fnn81Z
اینستاگرام : aaccompany2016
ارتباط با کارشناسان فروش :
۰۹۱۲۷۹۱۴۵۷۱
۰۹۱۲۸۹۲۱۱۸۴
۰۹۹۲۳۸۵۸۲۱۷
دیدگاه خود را بنویسید